В Чернівецькій області вижниччанину не вистачило цегли добудувати свій будинок,і він вирішив її вкрасти

В Чернівецькій області вижниччанину не вистачило цегли добудувати свій будинок,і він вирішив її вкрасти

20.11.14 13:52 0 668
Зловмисник проник до нещодавно зведеного будинку місцевого мешканця та викрав майно вартістю 3600 гривень.

Про скоєння крадіжки майна у Вижницький райвідділ міліції повідомив 69-річний мешканець села Іспас, котрий повідомив, що невідома особа проникла до його новобудови та поцупила електроінструмент, шуруповерт, мотопилу марки «Штіль», пристрій для скріплення листів паперу та 400 цегляних блоків.

На місце події негайно прибули міліціонери. Аби встановити особу зловмисника, правоохоронці опитали місцевих мешканців. Під час спілкування громадяни повідомили оперативникам, що бачили підозрілого чоловіка, котрий вештався неподалік місця скоєння злочину.

Завдяки наполегливим та рішучим діям працівників міліції вдалося встановити особу крадія. Ним виявився 27-річний мешканець села Чорногузи.

Зловмисник визнав свою вину у скоєному злочину і розповів, що йому не вистачало цегляних блоків для добудови власного будинку, тому він проник до новобудови потерпілого та викрав будівельні матеріали. Крім того, повертаючись з місця злочину, він побачив підсобне приміщення чоловіка, звідки і поцупив інші інструменти.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження, передбачене ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті – позбавлення волі строком до шести років.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ