Кримінальний вояж юної,але вже досвідченої зловмисниці зупинили буковинські міліціонери

Кримінальний вояж юної,але вже досвідченої зловмисниці зупинили буковинські міліціонери

20.11.14 11:16 0 639
22-річна мешканка Донецької області лише півроку тому звільнилася з місць позбавлення волі. На Буковину приїхала у пошуках нової наживи, зі старим життям дівчина вирішила не прощатися. Адже це єдине, чим вона вміє «заробляти» на хліб. Покарання відбувала із 16 років за скоєння розбійного нападу.

Дівчина після виходу на волю оселилася в одному із сіл Новоселицького району. Через деякий час її знову потягнуло до кримінального минулого. Вона знайшла біль-менш пристойну куртку та пішла хатами її продавати.

Постукавши в першу-ліпшу домівку, двері їй відкрила 56-річна господиня. Дівчина почала пропонувати жінці придбати куртку, одночасно розповідаючи, як важко вона заробляє на життя і як їй потрібні гроші. Сердешна жіночка впустила продав чиню до хати та погодилася купити товар. І як тільки потягнулася за грошима, почула позаду себе зойк. Перелякана господиня кинулася до дівчини, остання обезсиленим голосом попросила води. Жінка побігла на кухню, а коли повернулася, то вже нікого в хаті не було. Пропали і кревно зароблені понад 2 тисячі гривень.

Як виявилося, «бідолашна» дівчина виявилася талановитою актрисою. Поки злякана буковинка бігла по воду, вона хутко припіднялася, забрала із схованки жінки гроші та втекла. Але працівники Новоселицького райвідділу міліції не дозволили зловмисниці насолодитися краденим. Міліціонери оперативно встановили особу крадійки-шахрайки та затримали її в порядку статті 208 Кримінального Процесуального кодексу України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисниці загрожує покарання у вигляді позбавлення строком до п'яти років. Досудове розслідування триває.

А міліція Буковини звертається до усіх громадян: будьте обачними! Не впускайте додому незнайомців! Якщо все ж є необхідність у їх візиті, не залишайте непроханих гостей наодинці у кімнаті. І пам'ятайте: часто зловмисники використовують людські почуття, так би мовити, «давлять на жалість». У таких випадках ви можете їм допомогти, запропонувавши звернутися до соціальних служб чи працівників міліції. Якщо людині і справді потрібна ваша допомога, то вона не відмовиться, а шахрай завжди втече.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: зборівські ...
Наступна новина: Вінницька область: ...

КОМЕНТАРІ