Звернення начальника ДДАІ МВС України Анатолія Сіренка до інспекторського складу Державтоінспекції

Звернення начальника ДДАІ МВС України Анатолія Сіренка до інспекторського складу Державтоінспекції

20.11.14 13:01 0 679
Шановні інспектори!

Останнім часом, до мене як до керівника ДАІ країни, надходить чимало скарг від громадян, про вимагання інспекторами Державтоінспекції хабарів, нетактовного спілкування тощо. Натомість, самі люди нерідко висловлюють розуміння тих умов, в яких вам наразі доводиться працювати.

Хочу відзначити, що розумію всі ваші проблеми. Як людина, яка починала службу в ДАІ саме з лінії, знаю про всі недоліки та питання, що на сьогоднішній час зостаються і досі не вирішеними. Це і низький рівень заробітної плати та соціального захисту, ненормований, напружений робочий день, спілкування з критично налаштованими до Державтоінспекції людей, під час якого доводиться докладати максимум зусиль для вирішення конфлікту.

При цьому, хотів би, що б ви також зрозуміли: у нашій державі тяжко всім. Складна економічна ситуація та військова агресія на сході додають проблем до вже існуючих. Ще на початку своє роботи на посаді начальника Департаменту ДАІ, я попереджав кожного працівника: легко не буде. Ви повинні розуміти, що в шніх реаліях ми не повинні ставити власні інтереси вище державних. Сподіваюся, всі ви патріоти України. Іншим – не місце в нашій службі.

Ви постійно спілкуєтеся з людьми. Від вашого ставлення, поведінки часто залежить формування думки щодо правоохоронної системи загалом. Як керівник Державтоінспекції я вимагаю від вас відповідального, чесного та гідного виконання своїх службових обов’язків. Аби змінити ставлення людей до служби ДАІ, працівників міліції в цілому, кожному з Вас необхідно змінити власні пріоритети. Та бачити в учасникові дорожнього руху, перш за все не порушника, а людину, яку потрібно захищати та допомагати.

Запевняю вас – наразі робиться все можливе для того аби забезпечити вам гідні умови служби, належний рівень грошового забезпечення та соціальних гарантій. У той же час, кожен з нас повинен докласти максимум зусиль аби вберегти країну та забезпечити громадянам нашої держави право на захист.

Начальник Департаменту ДАІ МВС Українигенерал-майор міліції Анатолій Сіренко
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ