У Волинській області 19-20 листопада 2014 року голова облдержадміністрації Володимир Гунчик перебуватиме у відрядженні в Києві

У Волинській області 19-20 листопада 2014 року голова облдержадміністрації Володимир Гунчик перебуватиме у відрядженні в Києві

20.11.14 08:32 0 709
19-20 листопада 2014 року голова облдержадміністрації Володимир Гунчик перебуватиме у відрядженні в Києві. Він працюватиме в Адміністрації Президента, Міністерстві соціальної політики, Міністерстві оборони, Генеральному штабі Збройних сил України, Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, Державній фіскальній службі України.

У Міністерстві оборони та Генеральному штабі Володимир Гунчик обговорить ситуацію навколо I-ого батальйону територіальної оборони «Волинь». А також планує узгодити механізм видачі пільг для військовослужбовців добровольчих батальйонів.

У Міністерстві соціальної політики голова облдержадміністрації вчергове порушить питання погашення боргу, який утворився перед хлібокомбінатом Любешівської райспоживспілки за надання послуг з харчування дітей, постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС.

Крім цього, у Мінсоцполітики порушуватиме питання - включення регіонального реабілітаційного центру для учасників АТО та їх родин до переліку фінансування об'єктів з держбюджету у 2015 році.

Запланована також зустріч у Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, де голова ОДА порушить ще одне важливе питання – погашення заборгованості за виконані роботи Службою автомобільних доріг області.

З керівником Державної фіскальної служби України Ігорем Білоусом обговорить ситуацію, що склалася на підприємствах СКФ «Україна» та ПАТ «Волиньгаз».

В Адміністрації Президента голова облдержадміністрації продовжить роботу і обговорить питання міжнародного співробітництва між Україною-Польщею-Білоруссю. А також передасть лист, у якому йдеться про питання інформаційної безпеки.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині минає 25 ...
Наступна новина: В Тернополі розпорядження ...

КОМЕНТАРІ