В Луцьку 3 грудня - Міжнародний день інвалідів

В Луцьку 3 грудня - Міжнародний день інвалідів

20.11.14 11:00 0 806
Міський голова Микола Романюк підписав розпорядження про відзначення Міжнародного дня інвалідів. Згідно із ним відбудеться виплата одноразової матеріальної допомоги з міського бюджету на суму 18 тис. грн одиноким та одиноко проживаючим особам з інвалідністю, які перебувають на обліку у територіальному соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міста Луцька, розмір пенсії яких не перевищує двох прожиткових мінімумів для осіб, що втратили працездатність, інвалідам, які за поданням громадських організацій міста потребують одноразової грошової допомоги, ­ в розмірі 200 грн кожному.

Затверджено план заходів, які передбачають проведення в амбулаторно-поліклінічних закладах міста місячника “Зверни увагу на людину з особливими потребами”.

У територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міста Луцька для підопічних 3 грудня відбудеться перегляд художнього фільму “1+1. Нерозлучні”, 2 грудня буде лекція на тему: “Інвалід - це не клеймо”, виставка мистецьких виробів інвалідів, які перебувають на обліку в терцентрі, та благодійний концерт “Від усього серця”.

2 грудня у Волинському центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів відбудеться благодійний концерт “Милосердя” за участю колективів Луцької музичної школи №1 імені Фридерика Шопена.

27 листопада у бібліотеці-філії №10 відбудеться виставка “Життя коротке - мистецтво вічне”, 28 листопада в центральній бібліотеці для дорослих буде виставка творчих робіт членів громадської організації “Захист”, 28 листопада в центральній бібліотеці для дорослих організують зустріч з членами громадської організації “Захист”. 3 грудня у бібліотеці-філії №3 для дорослих відбудеться інформаційна бесіда “Коли серця теплом зігріті”.

3 грудня у Палаці культури міста Луцька відбудеться благодійний концерт “Наповніть серце добротою”.

У навчальних закладах міста протягом листопада-грудня відбудуться години спілкування, учнівські благодійні акції зі збору подарунків, м'яких іграшок, книг. У шкільних бібліотеках протягом грудня будуть організовані виставки “Душі людської доброта”.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Премію Джеймса Мейса ...

КОМЕНТАРІ