Володимир Гунчик: «В кожному місті та районі має діяти єдиний і по-сучасному обладнаний ЦНАП»

Володимир Гунчик: «В кожному місті та районі має діяти єдиний і по-сучасному обладнаний ЦНАП»

20.11.14 09:45 0 609
17 листопада, у рамках робочих візитів у Маневицький та Любешівський райони, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик ознайомився з роботою місцевих Центрів надання адміністративних послуг.

Зокрема, у ЦНАПі в Маневичах, що розміщений у приміщенні райдержадміністрації, працює два адміністратори. Через Центр надаються послуги Реєстраційної та Міграційної служб, а також – відділу Держземагентства. З початку року до Центру надійшло 970 звернень громадян.

Любешівський ЦНАП теж працює в районній державній адміністрації та облаштований на 5 робочих місць. Також для зручності громадян в приміщенні знаходяться й інші суб'єкти надання адміністративних послуг. Вони зонально відмежовані та не заважають один одному. З 1 січня 2015 року через ЦНАП надаватимуться всі земельні послуги та послуги реєстрації речових прав на нерухоме майно.

Основною проблемою обох ЦНАПів є відсутність просторого приміщення, тому в найближчий час їх планують перемістити.

«Невдовзі Центри надання адміністративних послуг стануть структурними підрозділами виконавчих комітетів. Тому в кожному місті та районі має діяти єдиний і по-сучасному обладнаний ЦНАП. Нині на достатньо високому рівні налагоджена робота у Луцькому Центрі. Рекомендую спеціалістам його відвідати та ознайомитися з роботою. Потрібно не боятися вчитися та переймати досвід», - наголосив голова ОДА Володимир Гунчик.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ