В Луцьку м'яч над сіткою

В Луцьку м'яч над сіткою

20.11.14 16:25 0 633
Комітет по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради в ЗОШ І-ІІ ст № 24 — технологічний ліцей, в рамках проекту національної інформаційної кампанії “Fair Plaiy-Чесна Гра”, який активно впроваджується у нашому місті, провів чергові змагання за програмою спартакіади міста 2014 з міні-волейболу серед дівчат у V групі. Боротьбу за нагороди вели команди семи клубів міського центру фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх”.

Цьогорічні змагання відбувалися у напруженій боротьбі. Команди змагалися за коловою системою. Після першого туру беззаперечним лідером змагань стала команда дівчат з клубу “Стріла” (керівник — Галина Тимощук), яка виграла всі свої зустрічі та у підсумку стала переможцем. Друге місце виборола команда клубу “Юність” (керівник Катерина Літвін).

Справжня інтрига розгорнулася у боротьбі за третє місце, яка тривала до останньої гри. За підсумками усіх поєдинків три команди набрали однакову кількість очок — це клуби “Одісей”, “Олімпія” та “Лучеськ”. Для визначення бронзового призера рахували затрачені партії. Кращий показник виявився у клубу “Олімпія” (керівник Ніна Лисенко ), яка і стала третьою. Клуби “Одісей”(керівник Олег Хлопіцький) та “Лучеськ” (керівник Наталія Зінь) відповідно стали четвертими і п'ятими.

По закінченні змагань, головний спеціаліст комітету по фізичній культурі та спорту Ірина Корнелюк, подякувала командам за участь у змаганнях, побажала спортсменам нових спортивних досягнень та нагородила переможців і призерів.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: в ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ