В Житомирській області у Ружинському районі дільничні викрили підпільний пункт прийому металобрухту на колесах

В Житомирській області у Ружинському районі дільничні викрили підпільний пункт прийому металобрухту на колесах

20.11.14 09:26 0 653
Працівники Ружинського РВ УМВС в с. Малі Нізгурці зупинили автомобіль «IVECO» під керуванням 45-річного жителя м. Баранівки, в якого під час огляду автомобіля виявили та вилучили близько 500 кг металобрухту.

Як було встановлено, чоловік скуповував у селах району металобрухт, не маючи для цього спеціального дозволу. Автомобіль з металобрухтом вилучили до райвідділу міліції.

Наразі слідчим відділенням розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 213 (Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом) Кримінального Кодексу України. Здійснення операцій з брухтом кольорових і чорних металів без державної реєстрації або без спеціального дозволу (ліцензії), одержання якого передбачено законодавством, або надання приміщень та споруд для розташування незаконних пунктів прийому, схову та збуту металобрухту, організація незаконних пунктів прийому, схову та збуту металобрухту караються штрафом від п'ятисот до тисячі п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами від ста до двохсот годин.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: дільничний ...
Наступна новина: У Львові у «Тюрмі на ...

КОМЕНТАРІ