В Житомирській області рятувальники спільно з представниками Товариства Червоного Хреста завантажили 40 тонн продуктів харчування для відправлення у райони проведення АТО

В Житомирській області рятувальники спільно з представниками Товариства Червоного Хреста завантажили 40 тонн продуктів харчування для відправлення у райони проведення АТО

20.11.14 11:35 0 702
Рятувальники у взаємодії з органами влади, іншими службами та волонтерами роблять усе можливе для того, аби нужденні люди, які наразі проживають у районах проведення АТО, були соціально забезпечені та відчували щиру турботу і підтримку житомирської землі. Адже мирне населення Донбасу переживає зараз тяжкі часи і потребує допомоги всіх і кожного, хто не байдужий до чужого горя. Тому, обласною організацією Товариства Чергового Хреста України на Житомирщині було оголошено благодійну акцію «5 картоплин». За два тижні, що тривав захід, пересічними громадянами та школярами обласного центру було зібрано 72 тонни картоплі, буряків, капусти, цибулі тощо.

Два автомобіля «Scania» рятувальниками спільно з представниками обласної організації Товариства Червоного Хреста було заватажено допомогою у вигляді овочей. До того ж, працівники ДСНС супроводили вантаж до границі із Київською областю. Кінцеві пункти призначення вантажівок - Сєверодонецьк та Рубіжне Луганської області.

«Рятувальники вже не вперше відкликаються на подібне прохання. надзвичайники надали нам усю можливу посильну допомогу та завантажили 40 тонн продуктів харчування для населення Луганської області. Це прояв справжнього партнерства. Нам разом доведеться прийняти та відправити ще чимало гуманітарних вантажів, тому, сподіваюсь, що ця співпраця буде тривати й надалі», – зазначив голова Житомирської обласної організації Товариства Чергового Хреста України Олександр Богдан.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові правоохоронці ...
Наступна новина: Зимние сады - отличный ...

КОМЕНТАРІ