В Житомирській області у Новограді-Волинському правоохоронці оперативно затримали юного "джентльмена удачі"

В Житомирській області у Новограді-Волинському правоохоронці оперативно затримали юного "джентльмена удачі"

20.11.14 12:14 0 674
Увечері на одній з вулиць районного центру грабіжник відібрав у 24-річної студентки мобільний телефон. Уже за годину працівники патрульної служби затримали зловмисника, у нього вилучили викрадену річ.

Увечері до чергової частини Новоград-Волинського міськвідділу міліції надійшло телефонне повідомлення від місцевої мешканки. Ледь стримуючи сльози, дівчина повідомила, що на вулиці до неї раптово підскочив невідомий хлопець, вихопив з кишені її куртки мобільний телефон і втік.

На місце події оперативним черговим негайно були спрямовані наряд патрульної служби та слідчо-оперативна група міськвідділу. Про прикмети зловмисника було повідомлено й усім нарядам міліції, що працювали в місті.

Неподалік від місця події інспектори патрульної служби звернули увагу на молодика, який крутився у дворі поміж багатоквартирними будинками, та раптом, помітивши міліційний наряд, почав утікати.

Після короткої погоні правоохоронці затримали хлопця. Ним виявився 17-річний місцевий житель. Пограбована дівчина упізнала свого кривдника, а з кишені його куртки працівники слідчо-оперативної групи вилучили викрадений ґаджет.

- Ми викликали до відділку батьків хлопця, адже він ще неповнолітній, - повідомив начальник Новоград-Волинського МВ УМВС України в Житомирській області Сергій Рябошапка. – Побачивши їх, парубок зізнався, що вчинив грабіж. За його словами, він помітив, як дівчина, яка одна йшла по вулиці, поклала свій мобільник до кишені. Ось тоді він і вирішив роздобути собі телефон.

Наразі триває розслідування кримінального провадження за ч.1 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді накладення штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від 120 до 240 годин, або виправних робіт на строк до 2 років, або арешту на строк до 6 місяців, або позбавлення волі на строк до 4 років.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області,

за інформацією

Новоград-Волинського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: ІV відкритий Чемпіонат ...

КОМЕНТАРІ