Правоохоронці Ужгородщини викрили крадія

Правоохоронці Ужгородщини викрили крадія

20.11.14 16:24 0 608
Зловмисник украв мобільний телефон від своєї приятельки, котра запросила його в гості й пригостила…

Днями до правоохоронців звернулася 44-річна мешканка села Кам'яниця, що на Ужгородщині, яка повідомила, що у неї викрали мобільний телефон.

Жінка розповіла, що запросила в гості свого односельчанина, з яким «хильнула» оковитої. Після чого приятель вийшов покурити й не повернувся. Зате разом з ним із хати зник мобільний телефон...

Правоохоронці одразу ж розпочали пошуки даного громадянина і на протязі декількох днів затримали його. Після затримання міліціонери розпочали перевірку на причетність 35-річного мешканця села Кам'яниця до скоєння інших злочинів. Результати перевірки для останнього були невтішними, адже правоохоронцям вдалося встановити, що даний громадянин причетний ще до низки крадіжок в Ужгородському районі.

Зокрема, ще торік він поцупив з незачиненого авто гаманець, в якому знаходились всі документи потерпілого та банківські картки.

Слідчий Ужгородського райвідділу міліції оголосив фігуранту справи про підозру у вчиненні декількох крадіжок. За свої протиправні дії йому доведеться відповідати перед Законом.

Ганна Дан,

Ужгородський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині за описом ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: в ...

КОМЕНТАРІ