В Закарпатській області за втручання прокуратури збільшиться надходження до бюджету коштів за оренду землі на понад 100 тис. г                

В Закарпатській області за втручання прокуратури збільшиться надходження до бюджету коштів за оренду землі на понад 100 тис. г             

20.11.14 11:27 0 671
Як повідомив начальник відділу захисту інтересів громадян і держави у сфері земельних відносин Іван Костів: «Органами прокуратури області постійно моніториться стан додержання законності при здійсненні плати за землю».

У випадках, коли має місце збільшення нормативно грошової оцінки земельної ділянки і до діючих договорів оренди земельних ділянок не внесено зміни або не укладено додаткові угоди з метою збільшення орендної плати відповідно до вимог податкового та земельного законодавства, а органи місцевого самоврядування або спеціально уповноважені органи державної влади і контролю бездіють, прокуратура області або районного рівня звертаються до суду про зміну таких угод у примусовому прядку.

Так, упродовж останнього місяця органами прокуратури області до суду пред’явлено ряд позовів в інтересах держави до суб’єктів господарювання про зміну договорів оренди земельних ділянок.

Як наслідок, у разі внесення змін до договорів оренди земельних ділянок до бюджету збільшиться надходження коштів за оренду землі на загальну суму понад 100 тис. грн.

Прес-служба прокуратури Закарпастької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ