Сергій Яровий: "Основна мета експерименту - забезпечити порядок на вулицях міст"

Сергій Яровий: "Основна мета експерименту - забезпечити порядок на вулицях міст"

20.11.14 17:10 0 653
У рамках проведення реформи МВС із 01 листопада 2014 року до 28 лютого 2015 року в м.Хмельницькому проводиться експеримент зі створення на базі патрульної служби міліції та Державної автомобільної інспекції уніфікованого патрульного підрозділу.

- Він буде створений шляхом об'єднання функцій двох правоохоронних підрозділів: забезпечення охорони громадського порядку, безпеки дорожнього руху, запобігання вчиненню правопорушень. Нині триває навчання працівників, які залучені до проведення експерименту, - зазначив заступник Міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий.

За його словами створення уніфікованого правоохоронного підрозділу буде проводитися в три етапи. Перший етап – підготовка та організація роботи по реалізації проекту, створення робочої групи. Другий – безпосередньо практичний, який буде проходити на базі Хмельницького міськвідділу міліції. Третій етап складатиметься з аналітики.

- Основна мета експерименту - забезпечити порядок на вулицях міст. Завдяки такому об'єднанню ми збільшимо кількість нарядів на обслуговуваних ділянках та зможемо ще швидше реагувати на виклики громадян, - зауважив заступник Міністра.

Найближчим часом також заплановано проведення робочої зустрічі з міжнародними експертами – офіційними представниками іноземних організацій з питань реформування правоохоронних органів в Україні.

-За результатами експерименту буде опрацьовано остаточний варіант процесу об'єднання патрульної служби і ДАІ та механізм функціонування новоствореного підрозділу, - зазначив заступник Міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий.

Прес-служба МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі патрульні ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ