Закарпаття: дільничний інспектор Великоберезнянщини вже вдруге несе службу на Сході!

Закарпаття: дільничний інспектор Великоберезнянщини вже вдруге несе службу на Сході!

20.11.14 09:24 0 645
Події на Сході нашої держави не дозволяють нашим міліціонерам працювати у звичному режимі. Регулярно добровольців відправляють в зону проведення антитерористичної операції. Ось і цього місяця знову п'ять працівників Перечинського райвідділу міліції поїхали туди, де поняття патріотизму, обов'язку, честі та гідності набувають істинного значення.

Серед Перечинських міліціонерів, які визвалися цього разу поїхати на Схід - дільничний інспектор Великоберезнянського відділення міліції Іван Цигак. Лейтенант тільки нещодавно повернувся звідти і трохи більше місяця зміг всидіти дома. Ще того дня, коли втомлений з дороги хлопець повернувся з Донеччини у своє рідне село, він знав, що за першої можливості знову поїде туди. Говорив про це впевнено, свідомо. Хлопець переконаний в тому, що зараз, зважаючи на ситуацію, яка складається на Сході, він та подібні йому зможуть принести набагато більше користі там, де йде війна, ніж тут, де тиша, мир та спокій.

Іван Цигак вже понад сім років працює дільничним. Обслуговує на Великоберезнянщині найвіддаленіші населені пункти: Волосянка, Тихий, Гусний та Верховина Бистра. Свого шерифа селяни поважають, кажуть про нього, що скромний, порядний, добросовісно виконує свою роботу. Голова Верховино-бистрянської сільської ради Михайло Федич зауважує, що працювати з такою людиною надзвичайно приємно, і переконаний, що саме таким має бути міліціонер: порядним, людяним та професійно грамотним.

Усі питання та проблеми, з якими до Івана Цигака звертаються громадяни, вирішуються грамотно та в найкоротший час. Хоч гірське населення мирне та неконфліктне, проблем все одно вистачає. А якщо є проблеми, їх, звісно, потрібно вирішувати. От і звертаються що не час до дільничного люди, бо, як відомо, після сільського голови та священника, він є наступним, хто має авторитет та довіру серед селян. Поважають Івана Цигака і в колективі. Віктор Томаш, начальник Великоберезнянського відділення міліції, характеризує його як перспективного, виконавчого працівника. Зараз, на період відрядження Івана Цигака в АТО, його обов'язки виконує капітан міліції Анатолій Бабич.

Разом з Іваном Цигаком цього разу в АТО відряджені старші дільничні Великоберезнянського відділення міліції Руслан Падяк та Юрій Пильник, заступник начальника штабу Андрій Камінський та працівник чергової частини Михайло Рейко.

Радує, що як і завжди, знайшлися ті, що, підтримали, допомогли і ділом, і добрим словом нашим міліціонерам. Як відомо, спорядити всім необхідним людей, що йдуть боронити державу на Схід, самотужки дуже важко. Начальник райвідділу Віктор Ребрей щиро дякує всім, хто долучився до акції підтримки, підприємцям Перечинського та Великоберезнянського районів, просто небайдужим громадянам.

Мирослава Пекар

Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області із ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ