В Закарпатській області виноградівські націоналісті подарували добровольцям автомобіль

В Закарпатській області виноградівські націоналісті подарували добровольцям автомобіль

20.11.14 14:20 0 754
18 листопада 2014 року голова Виноградівської районної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Володимир Палінкаш передав ключі від автомобіля фронтовикам. Також націоналісті відправили провіянт для бійців АТО.

"Разом зі своїми побратимами, воїнами з батальйону "Січ", що приїздили з війни додому, зібрали 11 тисяч гривень. Родина місцевого підприємця подарувала ще 500 доларів. Завдяки цьому 5 листопада у Львові ми придбали автомобіль "Крайслер". Львівські патріоти також долучилися до купівлі авта, доклавши 300 доларів. В цілому на автівку довелося витратити 2250 доларів, з яких 250 доларів скерували на ремонт. Велику подяку за наданий транспорт передали підприємцям та жителям Виноградова бійці батальйону "Січ", – розповідає Володимир Палінкаш.

Чималу гуманітарну допомогу, а саме теплі речі, ковдри, светри та продукти харчування, зокрема копченості та консерви, відправлено мікроавтобусом до місця дислокації батальйону з Берегова. Крім того, через два дні поштою відправили величезну посилку теплих речей до Курахова.

"Загалом цього місяця на передову відправлено допомоги на понад 45 000 гривень, за що всім величезна подяка. Також хочу подякувати всім землякам, які підтримали "Свободу" на виборах. Пройшовши Революцію гідності, перемігши диктаторський режим Януковича, ми сподівалися на кращий результат. Однак антиукраїнські сили зробили все, щоб Свобода не пройшла до парламенту. Ця короткочасна поразка не зламала нас, ми й далі лишаємося вірними синами свого народу, своєї України. Кожен свободівець, будь-то зі зброєю в руках, або зі скринькою для збору допомоги на війну, робить все для перемоги над московським окупантом", – зазначив голова Виноградівського осередку ВО "Свобода" В. І. Палінкаш.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ