Працівники прикарпатського УБОЗу ініціювали благородну справу - ділились своєю кров'ю заради життя інших

Працівники прикарпатського УБОЗу ініціювали благородну справу - ділились своєю кров'ю заради життя інших

20.11.14 14:46 0 665
В підтримку тих хворих, котрі потребують переливання крові, зокрема, для поранених під час виконання бойових дій в зоні АТО, правоохоронці звернулись до обласної станції переливання крові, щоб стати донорами.

Упродовж року співробітники УБОЗ УМВС в Івано-Франківській області, як і інші міліцейські підрозділи краю, добровільно здають кров. І, звичайно, скоординований поклик цих людей має конкретну мету – передати запас крові для тих, хто її потребує.

Стати донором, допомогти іншому – вчинок, а коли це в твоїх силах, просто священний обов'язок, - говорять правоохоронці.

«Кров – це життя» – лозунг, що залишається актуальним, а водночас беззаперечним назавжди. Це і розуміння того, що у будь-який час, переливання крові може знадобиться будь-кому з нас. Ініціатива щодо донорства виникла давно, вона є спільною, ми у колективі її обговорили і всі, хто має практичну можливість підтримати це починання тут», – говорить заступник начальника УБОЗ УМВС в Івано-Франківській області підполковник міліції Василь Христін.

Безумовно, що працівники УБОЗу планують й надалі продовжити започатковану справу, долучившись до тих людей, котрі уже неодноразово ділились своєю кров'ю заради життя інших.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Попередження про ...

КОМЕНТАРІ