В Івано-Франківській області незачинені двері будинку привабили злодія

В Івано-Франківській області незачинені двері будинку привабили злодія

20.11.14 08:04 0 625
Мешканка обласного центру звернулась до Івано-Франківського міськвідділу міліції та повідомила про крадіжку. Із помешкання жінки зникла жіноча сумочка з грошима та банківські картки.

Після отриманого повідомлення про крадіжку оперативники карного розшуку спільно з дільничними інспекторами міліції розшукали та затримали крадія. Ним виявився 26-річний раніше судимий івано-франківець.

Водночас міліціонери з'ясували, що злодій скористався тим, що господиня не зачинила вхідні двері будинку. Їх тихенько відчинив злодійкуватий молодик та поцупив жіночу сумочку з грошима, банківськими карточками та пін-кодами до них. Відтак з банківських карток зняв заощадження в сумі 4 тисячі гривень.

За цим фактом проводиться перевірка. Відкрито кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення – крадіжка.

Правоохоронці звертаються до громадян з проханням не нехтувати елементарними правилами безпеки. Не забувайте зачиняти двері своїх помешкань, виходячи і заходячи. Намагайтеся зберігати цінні речі у недоступних для сторонніх осіб місцях, не запрошуйте малознайомих людей у власні помешкання. Використовуйте сучасні технічні засоби, які дозволяють надійно захистити оселю від відвідування небажаних гостей.

СЗГ УМВС України

В Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ