Тернопільські міліціонери та волонтери об'єдналися,аби допомагати дітям

Тернопільські міліціонери та волонтери об'єдналися,аби допомагати дітям

20.11.14 10:32 0 668
Вихованців Новосільського обласного спеціального навчально-виховного комплексу, що на Підволочищині, відвідали міліціонери та волонтери. Дітям привезли одяг й іграшки.

- Незважаючи на скрутне становище в державі, ми не повинні забувати про проблеми потребуючих, - пояснив ціль приїзду заступник начальника обласної міліції Олег Ляхович. – Разом з волонтерським рухом та ветеранською організацією зібрали для вихованців цього закладу «теплі» подарунки. Впевнений, у зимовий період вони їм знадобляться.

Дітям міліцейський керівник побажав добре вчитися, слухати своїх наставників, і пообіцяв, що до них обов'язково прийде Святий Миколай з гостинцями.

Представники волонтерського руху – помічник народного депутата Богдан Рева та Андрій Шанайда стверджують, що діяльність благодійників повинна бути спрямована не лише на забезпечення захисників в зоні АТО. Інтернати, дитячі будинки, заклади, де доживають віку старенькі люди, – там теж чекають допомоги.

- Хочемо показати всій Україні, що людські милосердя та доброта – безмежні, - аргументував помічник народного депутата Богдан Рева. – Співчуття та бажання допомогти одних підносять з колін тих, хто має в цьому потребу. Місяць тому ми відправили допомогу бійцям АТО. приїхали з потрібними речами до вихованців школи-інтернату. Завтра робитимемо добру справу для інших потребуючих. Тому закликаю усіх небайдужих та щирих людей ставати до лав волонтерського руху і робити добро.

«Бідність існує через те, що ми не вміємо ділитися один з одним», - писала католицька черниця, засновниця доброчинних місій Блаженна мати Тереза. Перші кроки у подоланні байдужості до проблем ближніх нас, українців, змусила зробити війна. На жаль.

Проте не лише на передовій чекають нашого співчуття та допомоги. Директор Новосільського спеціального навчально-виховного комплексу Дарія Коменда розповідає, що востаннє їхніх вихованців доброчинці відвідували ще у вересні. А клопоти є щоденними, адже в школі навчаються діти з особливими потребами.

- В стінах нашого навчального закладу перебуває 126 дітей, - каже Дарія Коменда. - Це хлопчики і дівчатка із затримкою психічного розвитку. Наше завдання допомогти таким дітям знайти себе, адаптуватися, докласти усіх зусиль, аби вони в майбутньому могли продовжувати навчання в загальноосвітніх школах.

Директор вдячна правоохоронцям та благодійникам, що переймаються клопотами-труднощами її вихованців і запевнила - діти завжди з нетерпінням чекають добрих людей.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Як вирішити конфлікт ...

КОМЕНТАРІ