Почесними відзнаками "За службу державі" нагородили державтоінспекторів Тернопільщини,які провернулися із зони АТО

Почесними відзнаками "За службу державі" нагородили державтоінспекторів Тернопільщини,які провернулися із зони АТО

20.11.14 12:33 0 656
П'ятнадцять співробітників Державтоінспекції області, які місяць несли службу на Сході, повернулися додому. Теплими обіймами, щирими усмішками їх зустрічали керівники УДАІ, колеги, рідні, друзі.

За словами начальника УДАІ в Тернопільській області Андрія Матрифайла, група прибула на постійне місце дислокації без проблем. Хлопці, трішки відпочивши, приступлять до виконання своїх обов'язків уже тут.

Увесь цей час тернопільські автоінспектори забезпечували безпеку дорожнього руху, а також охороняли громадський порядок на блок-постах поблизу Попасної (Луганська область) та Горлівки (Донецька область).

Дружина правоохоронця Ірина Пацалюк каже, що для неї останній місяць видався не найкращим у житті. Проте, жінка розуміє, що хтось повинен оберігати спокій в державі. Вона сподівається, що ця неоголошена війна скоро закінчиться.

- Місяць видався морально дуже важким, бо чекала чоловіка не з роботи, а з війни, -зізнається жінка. – Хочеться побажати, щоб українським матерям, дружинам, дітям не доводилося чекати своїх рідних так довго і напружено.

Привітав співробітників державтоінспекції з успішним виконанням завдань і поверненням додому начальник УДАІ УМВСУ в області Андрій Матрифайло.

Почесними відзнаками «За службу державі» керівник нагородив усіх хлопців, а орден «Єдність та воля» отримав капітан міліції, який вже двічі побував у зоні АТО Андрій Галушка.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині “Для ...
Наступна новина: Платники м. Житомира та ...

КОМЕНТАРІ