Чернігів: Міський голова Олександр Соколов звітуватиме про роботу виконавчих органів міськради на черговій сесії

Чернігів: Міський голова Олександр Соколов звітуватиме про роботу виконавчих органів міськради на черговій сесії

20.11.14 11:59 0 656
Звіт міського голови про роботу виконавчих органів Чернігівської міської ради в 2014 році стане першим питанням порядку денного 45-ї сесії, що запланована на 28 листопада. Крім цього, на розгляд сесії виносяться кілька бюджетних питань та чотири актуальних програми, загалом – 26 питань. Про це йшлося на засіданні координаційного комітету міської ради.

Міський голова Олександр Соколов зауважив, що на початку сесії буде запропоновано внести зміни до Регламенту міської ради, які стосуються впровадження системи електронного голосування. Після цього депутати зможуть легітимно працювати вже в новому форматі.

О. Соколов буде вносити до порядку денного пропозицію, що стосується фінансового доповнення Програми надання одноразової матеріальної допомоги громадянам, бюджет якої вже вичерпано. «Ми надавали матеріальну допомогу учасникам АТО і їхнім родинам, переселенцям зі східних областей, чернігівці теж досить часто звертаються за коштами на лікування та з іншими проблемами», - пояснив міський голова неочікуване дострокове вичерпання коштів. Він висловив сподівання, що це питання знайде підтримку депутатів.

Протягом тижня пройдуть засідання постійних комісій міської ради.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ