На Герцаївщині заробіток закінчився для буковинця кримінальним провадженням

На Герцаївщині заробіток закінчився для буковинця кримінальним провадженням

21.11.14 13:40 0 761
Чоловік поцупив у свого знайомого мобільний телефон вартістю 1950 гривень.

Працівники Герцаївського райвідділу міліції провели ряд оперативно-розшукових заходів, котрі допомогли встановити особу крадія. Ним виявився 24-річний мешканець села Мала Буда.

Як з'ясувалося, під час сезонних робіт в селі Могилівка шляхом вільного доступу із вагончика для переодягання зловмисник викрав у 24-річного знайомого мобільний телефон марки «Нокіа – Люмія». Потерпілий раніше не звертався до працівників міліції, оскільки вважав крадіжку особистою справою. Однак, у ході відпрацювання території району працівники міліції виявили крадія мобільного телефону.

Зловмисник визнав свою вину у скоєному злочині і розповів, що продав стільниковий на ринку у Чернівцях. Завдяки наполегливим і рішучим діям співробітники міліції знайшли викрадений мобільний телефон і повернули його потерпілому. Чоловік зрадів поверненню гаджету та висловив подяку працівникам міліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження, передбачене ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Трактор не розминувся з ...
Наступна новина: Ротація правоохоронців ...

КОМЕНТАРІ