У Чернівці з зони АТО повернулися бійці Нацгвардії

У Чернівці з зони АТО повернулися бійці Нацгвардії

21.11.14 08:02 0 784
У Чернівці з зони проведення антитерористичної операції повернулася група бійців Національної гвардії України.

Зустріч з військовими відбулася на території військової частини Нацгвардії в Чернівцях з оркестром і хлібом-сіллю. Бійців привітали колеги по службі, рідні, друзі та небайдужі чернівчани.

Чернівецькі нацгвардійці повернулися, нажаль, не в повному складі. Підрозділ втратив офіцера Віктора Редькіна, якого поховали минулого тижня в Чернівцях, є і поранені.

Як розповів командир підрозділу Володимир Логвиненко, чернівецькі гвардійці воювали чи не в самій гарячій точці на сході України. За словами командира, їх з сепаратистами розділяло кілька метрів дороги. Однак населений пункт не називає. Свою місію, вважає Логвиненко, нацгвардійці виконали.

«Ці дні на передовій ми вже ніколи не забудемо. Бували дні, коли з дев'ятої ранку до п'ятої ранку нас обстрілювали з мінометів. Я тоді вперше в житті побачив, що мокра земля, болото, може горіти. Повірте, воно горіло», - розповів Логвиненко.

Під час зустрічі з нацгвардійцямі, один з військовослужбовців попросив слова і запропонував своїй дівчині вийти за нього заміж. Дівчина не вагаючись погодилась.

Даша Колодна
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Закарпатті засудили ...

КОМЕНТАРІ