Очільник буковинської міліції: "У Чернівцях місія ОБСЄ може почувати себе у безпеці!"

Очільник буковинської міліції: "У Чернівцях місія ОБСЄ може почувати себе у безпеці!"

21.11.14 16:27 0 807
Традиційна зустріч начальника УМВС України в Чернівецькій області Валерія Зінченка відбулася із представниками місії ОБСЄ у Чернівцях Рубеном Сантьяго (США) та Маркусом Голмберг (Швеція).

Нагадаємо, що і пан Рубен, і пан Маркус є поліцейськими з великим досвідом роботи, тож розмова на рівні професіоналів була змістовною та пізнавальною. Зокрема, очільник буковинського міліцейського відомства зауважив, що органи внутрішніх справ області роблять усе можливе, аби мешканці та гості краю почували у цілковитій безпеці. В тому числі, і представники місії ОБСЄ. У нас немає тенденції до росту злочинності, по всім показникам ми посідаємо одні із перших місць в державі,- наголосив Валерій Зінченко.

Особливу увагу звернули місіонери на Громадську раду, яка діє при УМВС області. Ми завжди слідкуємо за сайтом управління, читаємо усі інформації, адже саме так ми найкраще аналізуємо об'єми тієї роботи, яку проводять міліціонери краю, - зазначив Рубен Сантьяго. І от матеріал про засідання Громадської ради при УМВС нам особливо сподобався. Це дуже великий позитив, що у вас діє такий орган. Це насправді великий досвід і для мене. Адже такого я за час своєї служби у поліції США не бачив.

Ми працюємо в Чернівцях вже протягом тривалого часу, - зауважив Маркус Голмберг. І не одну зустріч провели з керівництвом УМВС. І приємно, що у нас є жвавий діалог. Ми бачимо позитивну роботу управління. Сподіваємося, наша співпраця триватиме й надалі.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ