Буковинцю оголосили про підозру у скоєнні розбою

Буковинцю оголосили про підозру у скоєнні розбою

21.11.14 14:59 0 731
Зловмисник наніс тілесні ушкодження охоронцю і касиру в приміщенні мережі державних лотерей та забрав 36 тисяч гривень. Після скоєного, нападник чкурнув аж до Київській області, де завдяки професійній роботі оперативних служб УМВС України в Чернівецькій області його вдалося затримати.

31-річний чернівчанин сподівався на миттєвий виграш. Деякий час йому фортуна посміхалася, але коли програв значну суму грошей, то дуже розсердився. Він пішов додому, перевдягнувся, прихопив ножиці та повернувся до гральної зали. Коли в приміщенні залишилися охоронець і касир, підійшов до них, наніс декілька ударів, прихопив гроші та втік. 27-річна дівчина та 25-річний хлопець, мешканці міста Чернівців, були доставлені до лікарні швидкої медичної допомоги. Наразі їхньому життю нічого не загрожує.

Співробітники Управління карного розшуку УМВС області спільно з оперативниками Першотравневого райвідділу міліції провели ряд оперативно-розшукових заходів, котрі допомогли одразу встановити особу зловмисника. Однак за місцем проживання, міліціонери його не знайшли. В подальшому завдяки злагодженій роботі оперативних служб УМВС вдалося з'ясувати, що зловмисник перебуває у місті Бровари, де його й затримали оперативники.

Як з'ясувалося, підозрюваний раніше мав проблеми із Законом, він притягався до кримінальної відповідальності за скоєння шахрайства та підробку документів.

Слідчими Першотравневого райвідділу міліції буковинцю оголошено про підозру у скоєнні розбійного нападу, передбаченого ч.1 ст.187 Кримінального кодексу України. Щодо нього судом обрана міра запобіжного заходу - тримання під вартою. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до семи років. Наразі він перебуває у СІЗО.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільських ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ