На Вінничині могилів-Подільські міліціонери взяли під опіку матір загиблого героя

На Вінничині могилів-Подільські міліціонери взяли під опіку матір загиблого героя

21.11.14 16:02 0 743
Жителька Могилів-Подільського 75-річна Ніна Римар втратила свого сина, який захищав Україну в зоні АТО. Старший лейтенант батальйону «Айдар» 52-річний Ігор Римар загинув 27 липня в боях за місто Лутугине Луганської області, попавши під обстріл терористів.

Старенька мати називала сина своїм янголом-охоронцем, адже він її дуже любив, допомагав. Ігор завжди хотів забрати матір до себе у Київ, де проживав зі своєю сім'єю. Але Ніна Миколаївна звикла до рідної домівки, добрих сусідів та не хотіла нікуди переїжджати.

Син завжди знаходив час, аби приїхати до матері та допомогти. Жінка чекала, що Ігор приїде у відпустку, закінчиться війна і все буде, як раніше. Але мамині молитви не врятували його від ворожої кулі. Страшна звістка про смерть Ігоря розірвала життя літньої жінки на дві половини. Ніна Миколаївна дуже тяжко це переживає, перенесла інсульт. Все, що їй залишилось – це спогади і фотографії сина.

Не дали залишитись наодинці зі старістю матері героя місцеві міліціонери Костянтин Ошовський та Микола Пшеничний. Доля жінки зачепила дільничного і він разом з колегою запропонував Ніні Миколаївні допомогу по господарству, адже їй важко пересуватися. Домогти нікому, бо дочка проживає далеко, у іншому місті, чоловіка вже багато років, як поховала.

У вихідний день міліціонери прийшли до пенсіонерки та зайнялися роботою. Дільничні скопали город, почистили дерева .

По закінченню роботи вдячна господиня пригостила їх смачним чаєм.

Роботи біля будинку вистачає, тож ще не раз сюди прийдуть місцеві шерифи. Не тільки допомоги чоловічих рук потребує самотня старість а й доброго слова, моральної підтримки і вдячності за подвиг її сина героя.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Житомирщина: керівник ...

КОМЕНТАРІ