На Вінничині мурованокуриловецькі міліціонери затримали грабіжника по "гарячих слідах"

На Вінничині мурованокуриловецькі міліціонери затримали грабіжника по "гарячих слідах"

21.11.14 08:06 0 653
У Мурованокуриловецькому районі правоохоронці по «гарячих слідах» затримали 28-річного раніше судимого зловмисника, який пограбував літню жінку.

Днями до чергової частини Мурованокуриловецького райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в с. Котюжани скоєно правопорушення відносно 86–річної місцевої жительки. За словами потерпілої, в її будинку на неї напав невідомий та силою відібрав гроші у сумі 1200 гривень.

Слідчо–оперативна група негайно виїхала на місце злочину, де було опитано потерпілу та її сусідів. Під час проведення пошукових заходів, особливу увагу працівників міліції звернув на себе 28-річний місцевий житель, який був засуджений за крадіжку та нещодавно звільнився з місць позбавлення волі. В ході особистого огляду чоловіка, міліціонери виявили та вилучили кошти, які належать заявниці.

За даним фактом слідчими Мурованокуриловецького райвідділу міліції відкрито кримінально провадження за ч. 3 ст. 186 Кримінального кодексу України (Грабіж, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдав значної шкоди потерпілому). Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Мурованокуриловецький РВ УМВС

України у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Львівщині тривають ...

КОМЕНТАРІ