В Луцьку близько 50-ти бійців з Нацгвардії благополучно повернулися із зони АТО

В Луцьку близько 50-ти бійців з Нацгвардії благополучно повернулися із зони АТО

21.11.14 15:05 0 767
Сьогоднішнього вечора Луцьк зустрічав героїв АТО. Додому повернулося близько 50-ти бійців військової частини № 1141 Національної Гвардії України. Упродовж 45 днів та ночей хлопці несли службу на передовій.

Зустрічали героїв на території їх військової частини. З-поміж рідних, друзів та колег, аби привітати військовослужбовців з поверненням, прийшли Луцький міський голова Микола Романюк та радник голови Волинської обласної державної адміністрації Борис Кондратюк.

В'їжджали автобуси із луцьким героями АТО із сиренами та жовто-блакитними прапорами. Попри дощ та вітер, гвардійців зустрічали десятки містян, на їх честь лунали оплески та шквал радісних вигуків. Щойно бійці вистрибнули з машин, як одразу потрапили в обійми рідних.

"Ждали довго, кожен день хвилювались, ранок-вечір — дзвінки, дочекались, Слава Богу!", - ділиться переживаннями одна із дружин бійця.

Це вже не перше відрядження військовослужбовців в зону АТО. Тут, під мирним небом, хлопці воліють не згадувати про війну. Кажуть, щоразу все легше приїжджати на рідну землю.

Командир, оглянувши стрій, зазначив, що керівництво військ оцінило службу бійців на відмінно. “Всі живі і здорові - без втрат! Зберегли зброю, техніку, майно”, - зазначив полковник окремого батальйону Національної гвардії України Степан Логуш.

Висловив щиру вдячність військовослужбовцям від імені усіх лучан Луцький міський голова Микола Романюк. “Раді вітати вас у нашому місті, на рідній землі. Низько кланяюсь вам за ваш героїзм, за те, що, ризикуючи своїми життями, бороните мир та територіальну цілісність нашої держави”, - зазначив він.

Опісля під мелодію духового оркестру усі спільно виконали Державний Гімн України.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області під ...
Наступна новина: На Вінничині три тисячі ...

КОМЕНТАРІ