У Луцьку планують облаштувати 24 автопарковки

У Луцьку планують облаштувати 24 автопарковки

21.11.14 08:06 0 865
Відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження. Депутати Василь Гриб, Сергій Сівак, Рустам Дячук підтримали проект рішення, у якому запропоновано перелік спеціальних земельних ділянок, відведених для організації та провадження діяльності із забезпечення паркування транспортних засобів у місті Луцьку.

Директор КП «АвтоПаркСервіс»Тарас Бас познайомив депутатів з адресами, де планують облаштувати автопарковки. У цьому переліку майданчики на вулицях: Градний Узвіз,1; Градний Узвіз, 2 - вул. Лесі Українки, 67; Винниченка, 2-24; Ковельська,1; Глушець,1; Плитниця,10; Драгоманова від № 7 до № 11; Івана Огієнка біля історичного факультету ВНУ; Кравчука – від проїзду з вул. Конякіна на вулицю Кравчука ліва сторона (продовження кишені до вул. Воїнів Інтернаціоналістів); Кривий Вал; Карпенка-Карого, 1; Глушець; Замкова,3. Кілька майданчиків має бути на проспекті Волі. Усього на розгляд було подано 24 земельні ділянки.

Провести громадські слухання щодо функціонування авторинку в місті Луцьку запропонував секретар міської ради Сергій Григоренко. Депутати пропозицію підтримали, проте, з поваги до вірян, які 25 грудня відзначатимуть Різдво, вважають доцільніше це зробити 22-го, а не 25-го, як попередньо було заплановано.

Члени комісії взяли до відома звіт департаменту житлово-комунального господарства щодо виконання Програми по ремонту, відновленню та утриманню доріг в місті Луцьку та вирішили рекомендувати до прийняття на сесії проект рішення про отримання позики від Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО). Депутат міської ради Юрій Вега пояснив, що ці кошти потрібні КП «Луцькводоканал» для заміни насосного обладнання та доустаткування.

Обранці громади також підтримали зміни до статуту комунального підприємства «Парки і сквери м. Луцька», потреба яких виникла з передачею підприємству функцій нещодавно ліквідованого КП “ Зелене господарство”.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Львівщині тривають ...

КОМЕНТАРІ