В Луцьку на Театральному майдані демонтують сцену

В Луцьку на Театральному майдані демонтують сцену

21.11.14 12:59 0 763
Члени виконавчого комітету прийняли рішення про демонтаж сцени, яка встановлена на Театральному майдані. Заступник директора департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк зауважив, що цей об'єкт на центральному майдані міста встановлено без дозвільних документів. Тому, за його словами, нині необхідно прийняти рішення про демонтаж.

Перший заступник міського голови Святослав Кравчук зауважив, що під час революційних подій було досягнуто домовленостей про встановлення на Театральному майдані сцени, наметів для збору допомоги учасникам Майдану тощо. Тоді була така необхідність. Однак, нині цей об'єкт створює певні проблеми. За його словами, під сценою накопичується сміття і двірники змушені лізти під неї, щоб його дістати. Крім того, зараз сцена заважтиме прибиранню снігу з центрального майдану міста.

Секретар міської ради Сергій Григоренко зауважив, що сцену під час революційних подій встановила ГО “Волинські патріоти”. Тоді, за його словами, на Театральному майдані відбувалися віча, людям розповідали про події, мобілізовували людей для поїздок на Київ. Він зауважив, що нещодавно відбулося засідання ГО “Майдан”, до якого входить багато сил, які брали участь у революційних подіях і обговорювали питання доцільності розміщення сцени на Театральному майдані. Нині уже революція завершилася, життя в області повернулося в спокійне русло. За його словами, всі висловилися за необхідність її демонтажу. Крім того, Сергій Григоренко повідомив, що користувалися сценою під час революції не безкоштовно.

Заступник міського голови Тарас Яковлев зауважив, що на сцені був розміщений рекламний банер. Однак, ніхто його розміщення не погоджував і коштів не сплачував до місцевого бюджету. Та й під час виборів її використовували для політичної агітації.

Підтримали необхідність демонтажу сцени, яка встановлена на Театральному майдані, й члени виконкому Микола Євтушин та Михайло Щур.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: в ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ