Продовжено конкурс на кращу проектну пропозицію спорудження на меморіалі “Вічної Слави” пам’ятного знаку Волинським героям Майдану

Продовжено конкурс на кращу проектну пропозицію спорудження на меморіалі “Вічної Слави” пам’ятного знаку Волинським героям Майдану

21.11.14 13:26 0 786
На шнє засідання виконавчого комітету вносилося питання “Про внесення змін до рішення виконкому від 18.06.2014 № 358-1 “Про оголошення повторного конкурсу на кращу проектну пропозицію спорудження на меморіалі “Вічної Слави” в місті Луцьку пам'ятного знаку Волинським героям Майдану”. Начальник управління містобудування та архітектури Леонід Герасимюк зауважив, що за результатами повторного конкурсу було проведено засідання журі. Оглянуто та обговорено подані пропозиції. Проте, вони не задовільнили їх. Тому, Леонід Герасимюк просить членів виконкому продовжити термін подачі конкурсних пропозицій знаку Волинським героям Майдану, який хочуть спорудити на меморіальному комплексі “Вічна Слава”, аби можна було вибрати кращу пропозицію.

Міський голова Микола Романюк зазначив, що необхідно вибрати найкращу пропозицію. Проте, не варто затягувати це питання. За його словами, уже двічі не можуть визначити переможця. Крім того, він наголосив, що варто пропрацювати й над пам'ятником Василю Мойсею. Микола Романюк зауважив, що говорив з його рідними і необхідно буде, аби вони погодили проект.

Член виконкому Богдан Климчук зауважив, що кінцевий термін подачі проектних пропозицій 23 лютого 2015 року - надто довгий термін. За його словами, 20 лютого буде річниця масового розстрілу учасників Революції Гідності у Києві. Він зауважив, що хотілося б до цього часу побачити остаточний проект пам'ятного знаку.

Міський голова Микола Романюк запропонував встановити кінцевою датою прийому проектних пропозицій 23 грудня 2015 року, і члени виконавчого комітету підтримали цю пропозицію.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Голова ...

КОМЕНТАРІ