Волинський комітет гуманітарного забезпечення війська закупив для українських бійців зимовий одяг

Волинський комітет гуманітарного забезпечення війська закупив для українських бійців зимовий одяг

21.11.14 09:55 0 719
18 листопада 2014 року Волинський комітет гуманітарного забезпечення війська на звернення військового комісара Луцького об'єднаного військового міського комісаріяту забезпечив солдат зимовим теплим одягом.

Усього придбали 7 бушлатів, 7 пар штанів утеплених військових, 7 військово-польових костюмів на суму 6 620 гривень. 3 тисячі гривень на купівлю теплого військового спорядження надав благодійний фонд свободівця Олега Чернецького. Крім того, військовим допоміг лучанин Костянтин Кравчук.

"Ми звітуємо і передаємо всім волинянам від наших воїнів щиру подяку за розуміння й підтримку. Ми не маємо права зупинятися, бо там наші брати і сестри, діти і друзі, і їм необхідна наша підтримка. Також хочу повідомити, що за декілька днів гуманітарний комітет, створений ВО "Свобода" та ГО "Волинський Світанок" на обласному рівні, за сприяння волинської громади відправить 25 тонн гуманітарного вантажу, вкрай необхідного в зоні бойових дій. Укотре хочемо подякувати за допомогу й надання транспорту для доставки вантажу керівникові відділу адміністративних послуг Укртрансінспекції у Волинській області Сергію Оніщуку", – зазначив голова Волинського комітету гуманітарного забезпечення війська свободівець Сергій Коба.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ