На Житомирщині тривають роботи щодо відновлення електропостачання у 208-ми населених пунктах

На Житомирщині тривають роботи щодо відновлення електропостачання у 208-ми населених пунктах

21.11.14 14:49 0 680
У зв'язку зі зміною погодних умов, пониженням температури повітря та ожеледицею відбулося налипання на лінії електропередач, мережі зовнішнього освітлення та трамвайно-тролейбусні опори. Відтак, станом на 11:30 20 листопада у Житомирській області знестурмлено 208 населених пунктів. Наразі тривають роботи щодо відновлення у них електропостачання.

Про це голова облдержадміністрації Сергій Машковський повідомив 20 листопада, під час чергового засідання сесії обласної ради.

«Тривають роботи щодо врегулювання ситуації. Загалом по області задіяно 101 бригаду, 320 працівників, а також 149 машин і механізмів», – акцентував керівник області.

Зі свого боку, директор департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації Геннадій Забродський додав, що учора на території Житомирщини розпочалися шквальні вітри швидкістю понад 25 м/с.

«Необхідно провести усі можливі заходи, аби наші житлово-комунальні служби, ПАТ «Житомиргаз» і ПАТ «Житомиробленерго» працювали у штатному режимі, а також запровадити чергування», – зазначив посадовець.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сергій Яровий: ...
Наступна новина: Тернопільських ...

КОМЕНТАРІ