В Житомирській області розпочалася 28-ма сесія обласної ради шостого скликання

В Житомирській області розпочалася 28-ма сесія обласної ради шостого скликання

21.11.14 08:41 0 635
У Житомирі 20 листопада розпочалася 28-ма сесія обласної ради шостого скликання. У засідання беруть участь голова облдержадміністрації Сергій Машковський, його заступники, керівники департаментів та управлінь облдержадміністрації, обласних служб і відомств та представники районів Житомирщини.

Засідання розпочалося із кадрових змін. Голова обласної ради Віталій Француз повідомив про те, що депутат обласної ради від Всеукраїнського об'єднання «Батьківщина» Валерій Кавун подав заяву про складання депутатських повноважень. У зв'язку із достроковим припиненням повноважень, депутатом зареєстровано наступного у списку політичної сили кандидата – Наталію Скавінську, яка зараз очолює Ружинську райдержадміністрацію.

Окрім цього народні обранці розглянули заяву Володимира Арешонкова про дострокове припинення повноважень як першого заступника голови обласної ради та складання депутатських повноважень у зв'язку із обранням його Народним депутатом України.

Віталій Француз також представив депутатському корпусу директора департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Ольгу Григор'єву і т.в.о. голови Володарсько-Волинської райдержадміністрації Андрія Головача, Ємільчинської – Володимира Ширму, Коростенської – Сергія Дмитрука, Коростишівської – Олену Цимбалюк, Лугинської – Валерія Двуреченського, Малинської – Володимира Литвиненка, Овруцької – Олега Ващенка, Романівської – Олексія Капінуса, Червоноармійської – Віктора Вікарчука.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ