В Житомирській області надзвичайники врятували помешкання від знищення полум’ям

В Житомирській області надзвичайники врятували помешкання від знищення полум’ям

21.11.14 09:52 0 685
19 листопада о 20:41 до ДСНС Житомирщини надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку, що знаходиться в селі Барашівка.

До служби порятунку «101» зателефонувала господиня помешкання. Жінка для обігріву житла розпалила котел та залишила його без нагляду. Пізніше, пораючись з дочкою по господарству, відчула їдкий запах диму, про що й сповістила надзвичайників. Вогнеборці, які прибули до місця виклику встановили, що осередок займання знаходиться в кімнаті, де вмонтований котел. У помешканні спостерігалося незначне задимлення, вогнем було охоплено частину дерев’яного перекриття біля котла.

Завдяки умілим діям бійців ДСНС о 21:23 пожежу вдалося локалізувати, а о 22:30 – повністю ліквідувати. Аби запобігти подальшому розповсюдженню вогню, рятувальники розібрали частину перекриття. Внаслідок події загиблих та травмованих не має. Проте полум’я встигло пошкодити 2 кв. м дерев’яного перекриття. Причина пожежі, збиток та сума врятованих матеріальних цінностей встановлюються фахівцями.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ