Рятувальники ліквідовують наслідки негоди на Житомирщині,що сталася напередодні

Рятувальники ліквідовують наслідки негоди на Житомирщині,що сталася напередодні

21.11.14 17:18 0 759
Зранку, 20 листопада, на пункт зв’язку 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Червоноармійськ почали надходити численні звернення мешканців району щодо повалених дерев, які перекрили проїжджі частини місцевих доріг. У зв’язку з негодою, що розпочалася у ніч з 19 на 20 листопада, а саме дощ з мокрим снігом та невеликий мороз, виникло обледеніння ліній електропередач та гілля дерев, через що останні почали ламатися та падати додолу, обриваючи тим самим дроти на електроопорах. Загалом, станом на 08:00 20 листопада, у районі залишаються знеструмленими 37 населених пунктів.

На території Житомирщини, зокрема у: Житомирському, Ємільчинському, Червоноармійському, Володарсько-Волинському, Новоград-Волинському, Баранівському, Брусилівському, Чуднівському, Черняхівському, Бердичівському та Андрушівському районах області відключено від електропостачання 561 трансформаторна підстанція, 86 населених пунктів.

Наразі, рятувальники спільно з працівниками РЕМу та органами виконавчої влади надають допомогу населенню щодо ліквідації наслідків цієї негоди.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Рівненська область: ...

КОМЕНТАРІ