В Закарпатській області рятувальники запобігають пожежам у житловому секторі

В Закарпатській області рятувальники запобігають пожежам у житловому секторі

21.11.14 12:27 0 691
За статистикою, з настанням осіннього-зимового пожежонебезпечного періоду кількість пожеж в житловому секторі збільшується. Та й причини, через які полум’я навідується в оселі громадян залишаються незмінними. Це і неправильне влаштування димаря опалювальної печі, і порушення правил експлуатації пічного опалення, побутових електроприладів, і використання саморобних обігрівачів тощо.

Тож, аби запобігти та попередити надзвичайні ситуації та пожежі, що характерні для осінньо-зимового періоду рятувальники Управління ДСНС України у Закарпатській області продовжують проводити комплексні профілактичні відпрацювання житлового сектору населених пунктів області.

Так, днями, працівники Берегівського міськрайонного відділу здійснили подворовий обхід житлового сектору села Боржава. До відпрацювання долучились представники сільради, соціального захисту населення та правоохоронці. Під час проведеного комплексного відпрацювання фахівці відповідних служб відвідали помешкання громадян, звернули особливу увагу господарів осель на забезпечення належного протипожежного стану помешкань, дотримання правил пожежної безпеки у поводженні з відкритим вогнем, користуванні електроприладами, пічним опаленням тощо.

Під час відвідин осель кожному господарю вручалися пам'ятки безпеки, в яких зазначені основні недоліки, що допускаються при монтажі та експлуатації електрообладнання й пічного опалення. Окрему увагу під час відпрацювання фахівці приділили багатодітним сім’ям, самотнім пенсіонерам, неблагонадійним особам.

Не забули рятувальники й про підростаюче покоління, у загальноосвітній школі та дошкільному навчальному закладі села Баржава надзвичайними провели заняття з учнями та педагогічним колективом.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ