В Закарпатській області іршавські правоохоронці говорили з учнями про Правила дорожнього руху

В Закарпатській області іршавські правоохоронці говорили з учнями про Правила дорожнього руху

21.11.14 15:58 0 723
Час біжить неймовірно швидко. Колись в Іршавській ЗОШ 1-3 ступенів №1 навчався державтоінспектор ВДАІ по обслуговуванню Іршавського району майор міліції Михайло Пушкаш. А тепер він навідався до учнів школи з цікавою розмовою.

Майор Михайло Пушкаш нагадав дітям про необхідність дотримання правил переходу вулиць та доріг, про наслідки неуважності на дорозі. Інспектор ДАІ згадав про дорожньо-транспортні пригоди, які були скоєні на території Іршавського району, де потерпіли діти. З цього приводу було багато запитань учнів до працівника Державтоінспекції, особливо стосовно водіїв, які не дотримуються правил дорожнього руху.

У продовження зустрічі майор Пушкаш розповів про дорожні знаки , які знаходяться неподалік школи, адже багатьом учням потрібно переходити вулицю, де рух автотранспорту постійно напружений.

На закінчення зустрічі директор школи Павло Антосяк від імені учнів подякував міліціонеру за цікаву розповідь, адже такі заходи допомагають дітям сформувати навики безпечної поведінки на дорозі.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Дільничні інспектори ...
Наступна новина: На Вінничині ...

КОМЕНТАРІ