Закарпаття: на Виноградівщині міліція затримала "комбікормових" злодіїв

Закарпаття: на Виноградівщині міліція затримала "комбікормових" злодіїв

21.11.14 14:11 0 687
Зловмисники обікрали агрокомплекс, на якому працювали, завдавши власнику збитків на суму понад шість тисяч гривень.

Віднедавна з ініціативи начальника закарпатської міліції полковника Сергія Шаранича на території області запроваджено новацію – спільне патрулювання працівниками ДАІ та патрульної служби. Нововведення дало вже позитивні результати.

У Виноградівський райвідділ міліції звернувся із заявою житель району, який повідомив про те, що в селищі Вилок із території агрокомплексу, що належить матері заявника, невідомі зловмисники викрали 10 мішків комбікорму. Вартість заподіяних збитків – 6500 гривень.

На місце пригоди оперативно прибув наряд міліції. Від заявника правоохоронці довідалися, що злодії завантажили й вивезли крадений комбікорм на мікроавтобусі «Опель» на львівських номерах. За гарячими слідами машину було затримано.

Як з′ясувалося, крадіжку скоїли четверо жителів с.Пушкіново Виноградівського району, троє з яких… працюють на згаданому агрокомплексі. Один із них – охоронець комплексу…

Речовий доказ – крадений комбікорм вилучено. Автомобіль поміщено на штрафмайданчик міліції. Крадіїв притягають до кримінальної відповідальності.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині у ...
Наступна новина: Прокурор Вінницької області ...

КОМЕНТАРІ