На Хмельниччині презентовано Європейську ініціативу з енергозбереження

На Хмельниччині презентовано Європейську ініціативу з енергозбереження

21.11.14 08:49 0 688
Відбулося засідання регіонального круглого столу «Спроможність міст керувати місцевою енергетикою – основа енергетичної незалежності», у якому взяли участь представники місцевого самоврядування Хмельниччини. Відкрив засідання перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Симчишин.

Він зазначив, що незалежність держави не може відбутися без комплексу чинників. «Зараз, як ніколи, нам потрібно думати як зробити нашу країну енергетично незалежною,» - сказав Олександр Сергійович.

На семінарі розглянуто 4 основні питання: що таке "Угода Мерів - Схід"; що повинна зробити місцева влада для впровадження системи енергоменеджменту; правові аспекти інвестиційних проектів та можливості їх фінансування, а також - досвід успішного міста - підписанта Угоди Мерів у розробці і реалізації Плану дій щодо сталого енергетичного розвитку.

Оскільки головною проблемою в нинішній ситуації є економія енергоресурсів в найближчий опалювальний сезон, в ході зустрічі обговорювалися також практичні кроки і помилки, яких можна уникнути в процесі скорочення енергоспоживання муніципалітетами.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Львові у Миколаївському ...

КОМЕНТАРІ