Двоє неповнолітніх хмельничан постануть перед судом за крадіжку чужого авто

Двоє неповнолітніх хмельничан постануть перед судом за крадіжку чужого авто

21.11.14 14:24 0 670
16-річним підліткам батьки не дозволяли сідати за кермо свого автомобіля, тож підвипивши, хлопці набралися сміливості «взяти» чужий.

У сусідньому дворі юнаки запримітили декілька припаркованих автівок, які, як вони думали, власники там залишили до ранку. Найбільше їхню увагу привернула скромна червона «шістка» — ВАЗ 2106. Автомобіль був без сигналізації. Розбивши кватирку, хлопці проникли до салону та вирушили на мандрівку нічним містом.

Та насолоджувались нічними краєвидами хлопці недовго. Власник практично одразу виявив зникнення автомобіля та повідомив про подію працівників Хмельницького МВ УМВС України в Хмельницькій області.

У ході проведених заходів неповнолітніх «гонщиків» було затримано, а сам автомобіль повернуто власнику. Дії зловмисників кваліфіковано за ч. 2 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом, вчиненим групою осіб» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з конфіскацією майна або без такої. Матеріали кримінального провадження уже направлено до суду.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: На Прикарпатті вшанували ...

КОМЕНТАРІ