Хмельниччина: працівники ДАІ розшукали автомобіль,власник якого на «зебрі» збив пішохода та зник з місця події

Хмельниччина: працівники ДАІ розшукали автомобіль,власник якого на «зебрі» збив пішохода та зник з місця події

21.11.14 09:22 0 686
ДТП трапилось вранці у самому центрі Кам'янця-Подільського. 58-річний пішохід, переходячи дорогу по «зебрі», опинився під колесами позашляховика «Volkswagen Touareg». Водій з місця події зник, та вже пообіді працівники ДАІ знайшли його у Хмельницькому.

Близько 6-ї години ранку до Кам'янець-Подільського МВ УМВС надійшло повідомлення про те, що на перехресті вулиць Соборної та проспекту Грушевського стався наїзд на 58-річного пішохода, який переходив дорогу по «зебрі».

Та коли вартові доріг прибули на місце події, там був лише один учасник ДТП — потерпілий пішохід. Винуватець пригоди зник у невідомому напрямку.

На щастя, потерпілий та свідки ДТП запам'ятали автомобіль та водія, який залишив пішохода з численними переломами на дорозі. Після встановлення всіх обставин автопригоди, державтоінспектори розпочали пошуки автомобіля-втікача.

Ретельне проведення розшукових заходів дало позитивний результат. Вже в пообідній час автомобіль «Volkswagen Touareg» та 37-річного водія було розшукано в одному із мікрорайонів міста Хмельницького.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді накладення штрафу в розмірі від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Наразі проводиться перевірка, яка встановить усі обставини ДТП.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі проведено ...
Наступна новина: фахівцями Головного ...

КОМЕНТАРІ