Для святого Миколая шукають помічників

Для святого Миколая шукають помічників

21.11.14 09:04 0 637
Небайдужих активних людей просять долучитися до Всеукраїнської благочинної акції «Миколай про тебе не забуде!», яку вже чотирнадцятий рік поспіль проводить МГО «Академія української молоді» спільно з навчальними закладами, громадськими організаціями та спільнотами Львова.

Про це повідомили організатори акції.

Як йдеться у повідомленні, «Миколай про тебе не забуде» – щорічна благочинна акція, започаткована у Львові в 2001 році з метою збору подарунків для дітей із багатодітних та малозабезпечених сімей. Вона проводиться на всій території України напередодні дня святого Миколая.

Метою акції є допомогти дітям та молоді відкрити в собі та проявити чутливість, самопосвяту, жертовність, безкорисливість. Акція «Миколай про тебе не забуде!» покликана вшанувати пам’ять великого благодійника святого Миколая та звернути увагу громадськості на важливість доброчинності. Завданням акції є зібрати та роздати подарунки (солодощі, книжки, фарби, олівці, зошити, іграшки) для тих дітей, які могли би залишитися без нашої або батьківської уваги, а також створити особливу атмосферу свята напередодні та під час Дня Миколая.

Учасником акції може стати кожен охочий у зручний для себе спосіб: волонтери – працюють на Фабриці святого Миколая, розносять подарунки дітям, спонсори – фірми та підприємства, які надають пожертви, партнерські організації та спільноти – організовують збір подарунків в навчальних закладах, релігійних громадах та ін., перевізники – волонтери та партнерські організації, які можуть надати транспортні послуги для перевезення волонтерів та подарунків, засоби масової інформації – надають інформаційну підтримку та висвітлюють перебіг різних етапів заходу.

Завдяки підтримці спонсорів і партнерів та ініціативі молодих людей минулого року благодійну акцію «Миколай про тебе не забуде» організували у десяти містах України. Кожне місто провело ряд своїх особливих заходів для акції.

Минулого року вдалося рознести подарунки для 3000 потребуючих дітей Львова. До акції долучилося близько 700 волонтерів – студентів та старшокласників, також організаторами було передано подарунки для близько 900 дітей з різних куточків Львівської області.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ