Львів’янин Володимир Громик передав «Мерседес» на потреби АТО

Львів’янин Володимир Громик передав «Мерседес» на потреби АТО

21.11.14 13:38 0 762
Мешканець Львова, видавець релігійної літератури Володимир Громик передав свій автомобіль «Мерседес» на потреби українських військовослужбовців, які воюють на Донбасі.

У зону АТО авто доправлять досвідчені волонтери, які вже неодноразово возили допомогу на передову. Вони кажуть, що військові на цю машину вже чекають, і хоча вона легкова і не броньована, але стане їм у нагоді.

«Її можна використовувати навіть, щоб у магазин чи на нараду поїхати. Це є швидкісна машина. Там же деколи до магазину потрібно їхати 50-70 км», – розповів один із волонтерів Іван Трускавчук.

Автомобілю вже майже десять років, але він у хорошому стані. Щоб не гнати порожню машину, її завантажили необхідними для військових речами, які зібрали волонтери. Зокрема, воякам везуть бронежилети, одяг, обладнання, а також молитовники.

« кожен свідомий українець замислюється над тим, як допомогти своїй державі. Кому дозволяє здоров’я, той бере зброю в руки і йде захищати країну. Хтось підтримує морально, хтось жертвує білизну, хтось бронежилети. Мені Господь допоміг, що я можу більше пожертвувати. Тому я не роблю з того якогось героїзму. Це нормальний вчинок нормальної людини, яка хоче бачити своїх дітей, а їх у мене п’ятеро, щасливими у не окупованій Україні. Тому я з радістю і з легкою душею віддаю цей автомобіль. Якщо ця машина врятує бодай одне людське життя або навіть убереже когось від поранення, я буду щасливий і буду вважати, що місія моя і цієї машини виконана», – сказав Володимир Громик.

Також він розповів, що дружина його рішення підтримала і діти теж. А наймолодші з них зараз малюють малюнки, щоб передати їх воякам на фронт.

«Я не хотів цього робити перед виборами, щоб не було спекуляцій різних партій і щоб не казали, що хтось експлуатує мою пожертву», – додав він.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ