Діти,що прибули до Івано-Франківська з АР Крим та зони АТО харчуватимуться безкоштовно

Діти,що прибули до Івано-Франківська з АР Крим та зони АТО харчуватимуться безкоштовно

21.11.14 10:24 0 723
Депутати міської ради прийняли рішення щодо встановлення вартості та організації харчування учнів загальноосвітніх навчальних закладів за рахунок коштів міського бюджету

в порядку денному депутатами були розглянуті питання щодо організації харчування учнів загальноосвітніх навчальних закладах Івано-Франківська.

Так, було прийнято рішення встановити з січня місяця 2015 року вартість харчування за рахунок коштів міського бюджету в розмірі 8,00 гривень.

Міський голова Віктор Анушкевичус заявив, що розмір 8 грн., яку Івано-Франківськ передбачає на наступний рік, є найбільшим в Україні. Наприклад у таких містах як Луцьк цей розмір складає 2,60 грн., Тернопіль – 4,00 грн., Львів – 4,20 грн.

Як зазначив голова бюджетної депутатської комісії Роман Онуфріїв – передвиборчі заяви окремих можновладних осіб міста Львова про безгосподарність Івано-Франківської міської влади є просто популістичними.

Також міські обранці затвердили безоплатне одноразове гаряче харчування для вихованців дошкільних закладів та учнів шкіл, які прибули на навчання до нашого міста з Автономної Республіки Крим та південно-східних областей України. Оплата за їхнє харчування у навчальному 2014-2015 році буде здійснюватись за рахунок коштів міського бюджету.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Покупка сантехники в ...
Наступна новина: Волинська область: відлуння ...

КОМЕНТАРІ