У Львівській області обережно телефонні шахраї

У Львівській області обережно телефонні шахраї

21.11.14 11:05 0 679
Протягом листопада до Дрогобицьких правоохоронців надійшло три звернення від громадян про шахрайство. Сума завданих збитків потерпілим становить понад 150 тисяч гривень.

До Дрогобицького міського відділу міліції 15 листопада надійшло повідомлення від 31 – річної мешканки Старосамбірського району про те, що того дня, близько 11.00 години невідомий чоловік зателефонував їй на мобільний та представився працівником «ПриватБанку» і повідомив, що її кредитна картка заблокована. Для того, щоб розблокувати банківську картку чоловік попросив потерпілу здійснити декілька операцій через банкомат. За деякий час жінка зауважила, що гроші з її картки зникли. Сума завданих збитків становить 150 тисяч гривень.

Протягом листопада до правоохоронців надійшло ще дві заяви про подібні шахрайства. Потерпіли 28 – річний мешканець міста Борислав та 25 – річна мешканка Дрогобича. Сума завданих збитків становить понад 15 тисяч гривень.

Правоохоронці проводять усі необхідні заходи з метою розкриття цих злочинів та вкотре застерігають громадян бути уважними.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області,

за матеріалами Наталі Постойко,

помічника начальника Дрогобицького МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ