У Львівській області у Всесвітній день дитини рятувальники провідали родини вимушених переселенців

У Львівській області у Всесвітній день дитини рятувальники провідали родини вимушених переселенців

21.11.14 14:20 0 733
Представники Головного управління ДСНС України у Львівській області спільно із регіональним представником уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Наталією Малих відвідали родини переселенців, які проживають у одному з будинків місії "Добрий самарянин" церкви християн віри євангельської "Воскресіння" у Винниках.

Тут проживає 79 людей, з яких 48 – діти. Більшість проживаючих – діти та інваліди, які покинули зону проведення АТО. Також тут мешкають 13 малюків, які разом із вихователями переїхали із Маріупольського дитячого будинку.

Рятувальники привезли дітлахам смачні гостинці та поспілкувалися на різноманітні теми. Вихованці дитячого будинку залюбки показали свої кімнати, забавки та поділилися новими враженнями. Психологи ДСНС поспілкувалися із малечою, розповіли їм про особливості роботи рятувальників та запросили відвідати музей пожежної справи.

Поки дітлахи тішились візиту «гостей», дорослі із жахом пригадували, що довелось пережити вдома. Вони щиро дякують за те, що їм надали таку підтримку. Переселенці відмінно організувалися й усіляко допомагають персоналу закладу. Люди пристосовуються до нових умов проживання та дякують усім, хто долучився до їх порятунку і надав мінімальну допомогу.

Нагадаємо, що зараз на Львівщині зареєстровано 8769 переселенців, з них 2864 дітей.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Двоє неповнолітніх ...

КОМЕНТАРІ