Із фракції ВО "Свобода" у Львівській міськраді виключено трьох депутатів за порушення фракційної дисципліни

Із фракції ВО "Свобода" у Львівській міськраді виключено трьох депутатів за порушення фракційної дисципліни

21.11.14 16:25 0 749
Фракція Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Львівській міській раді ухвалила рішення про виключення трьох депутатів – Андрія Хомицького, Анатолія Країнського та Сергія Подолинного. Про це 20 листопада 2014 року повідомив голова фракції ВО "Свобода" Любомир Мельничук.

Як повідомив депутат, у "Свободі" триває процес внутрішньопартійного очищення, започаткований ще у червні цього року. Насамперед він стосується депутатів міських та обласних рад по всій Україні, які не витримали темпу внутрішньопартійної роботи та політичної діяльності.

"Фракція ВО "Свобода" у Львівській міській раді ухвалила рішення про виключення з її складу депутатів Андрія Хомицького, Анатолія Країнського та Сергія Подолинного за порушення фракційної дисципліни. Вимагаємо від них подати заяви про складання депутатських повноважень, оскільки вони 2010 року отримали мандат довіри виборців, балотуючись від "Свободи". Окрім цього, їх буде виключено з партії за порушення вимог дисциплінарного статуту ВО "Свобода", – повідомив Любомир Мельничук.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ