Ротація правоохоронців батальйону "Львів" у зоні АТО не припиняється

Ротація правоохоронців батальйону "Львів" у зоні АТО не припиняється

21.11.14 13:41 0 736
Бійці Батальйону міліції особливого призначення «Львів» у порядку ротації, 19 листопада, вкотре вирушили для несення служби у зону бойових дій на сході України.

Для несення служби в зоні проведення АТО у Луганській області відправились 67 бійців батальйону «Львів». Там вони змінять своїх товаришів, котрі впродовж 45 днів забезпечують громадський порядок, охорону об'єктів життєдіяльності населених пунктів та несуть службу на блокпостах.

Правоохоронців проводжав начальник Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія, начальник Управління громадської безпеки ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Андрій Гребенюк, рідні та близькі.

«Бойовий дух у бійців високий. Вони відпочивали тридцять днів, деякі з них навіть до мене підходили і казали, що змучились відпочивати. Настрій і в бійців і у їх рідних бойовий», - розповів Дмитро Загарія.

Пастирське слово правоохоронцям, котрі відправляються у зону бойових дій сказав отець Володимир – настоятель Храму Воздвиження Чесного Хреста Господнього. Після спільної молитви та благословення отець зазначив: «Мені розповідають знайомі священники з Луганської та Донецької областей, що місцеві мешканці, вирішуючи якісь свої проблеми шукають львівських міліціонерів. Це для вас найвища оцінка – і мусите бути її достойні».

Нагадаємо, Батальйон міліції особливого призначення «Львів» був сформований з добровольців у перші дні проведення АТО на сході України. Бійці батальйону постійно несуть службу у зоні проведення АТО, виконуючи завдання командування операцією. За час існування батальйону у зоні бойових дій загинув один боєць – молодший сержант міліції Василь Попович.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Попередження про мокрий ...

КОМЕНТАРІ