На Львівщині тривають профілактичні заходи під умовною назвою «Номерний знак»

На Львівщині тривають профілактичні заходи під умовною назвою «Номерний знак»

21.11.14 08:07 0 645
З 19-го по 30 листопада на Львівщині триватимуть профілактичні заходи під умовною назвою «Номерний знак».

Правоохоронці нагадують: відповідно до Правил дорожнього руху, на механічних транспортних засобах (за винятком трамваїв та тролейбусів) і причепах у передбачених для цього місцях встановлюються номерні знаки відповідного зразка.

Слід зауважити, що згідно ПДР, забороняється змінювати розміри, форму, позначення, колір і розміщення номерних знаків, наносити на них додаткові позначення або закривати їх. Номерні знаки повинні бути чистими та достатньо освітленими.

За керування транспортним засобом без номерного знака або з номерним знаком, що не належить цьому автомобілю чи не відповідає вимогам стандартів, або закріплений не у встановленому місці, закритий іншими предметами чи забруднений, що не дозволяє чітко визначити символи номерного знака з відстані 20 метрів, - передбачено адміністративну відповідальність. Порушнику загрожує штраф у розмірі від 170 до 255 гривень.

За повторне протягом року вчинення такого порушення передбачено штраф від 255 до 510 гривень або громадські роботи на строк від тридцяти до сорока годин, з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого.

Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку планують ...
Наступна новина: 30 військових однієї з ...

КОМЕНТАРІ