Чернігівська область: рятувальники продовжують проводити роз'яснювально-профілактичні заходи в житловому секторі громадян

Чернігівська область: рятувальники продовжують проводити роз'яснювально-профілактичні заходи в житловому секторі громадян

21.11.14 12:15 0 709
В умовах холодів зростає кількість пожеж у житловому секторі громадян, спричинених порушенням правил влаштування та експлуатації пічного опалення й електропобутових приладів. Зважаючи на таку невтішну ситуацію, рятувальниками Чернігівщини вживаються практичні роз'яснювально-профілактичні заходи серед населення. Щотижнево працівники Служби 101 відпрацьовують приватний житловий сектор шляхом подвірних обходів та інструктажів з громадянами. Особлива увага приділяється помешканням непрацюючого населення, самотніх громадян похилого віку, багатодітних та неблагонадійних родин тощо.

На цьому тижні співробітники Управління ДСНС у Чернігівській області та Ріпкинського районного відділу провели пожежно-профілактичне відпрацювання сіл на території Добрянської та Новояриловицької сільських рад.

Слід зазначити, що на території Ріпкинського району в цьому році виникло 87 пожеж, під час яких загинуло 2 особи.

Під час відпрацювання рятувальники звертали увагу населення на необхідність приведення у безпечний протипожежний стан приладів опалення й електромереж, вказували на наявні недоліки, проводили інструктажі з питань дотримання правил безпеки у побуті, вручали тематичні пам’ятки та листівки.

Дані практичні заходи, що направлені на зменшення кількості пожеж і трагічної статистки у приватному житловому секторі, тривають по всій Чернігівщині й мають за мету привернути увагу громадян відповідальніше ставитися до забезпечення пожежної безпеки власних помешкань.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Хмельницькому Славко ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ